| Print side |

Forside | Info | Idrætter | Tilmelding | Tilmeldingsbarometer | Program | Resultater | Kontakt

Special Olympics Idrætsfestival 2018

Danmarks største sportsfest for idrætsudøvere med udviklingshandicap er skudt i gang!

Den 25.-27. maj er Helsingør vært for syvende udgave af Parasport Danmarks idrætsfestival, der byder på masser af sport, konkurrence og fest. 1.000 atleter fra både Danmark og de nordiske nabolande skal på tre dage deltage i en stort anlagt åbningsceremoni foran Kronborg, dyste om medaljer i 12 idrætsgrene og feste igennem i på Kulturværftet. Mere end nogensinde har festivalen også fokus på deltagernes sundhed og trivsel, da 'Healthy Athletes'-programmet denne gang tilbyder både tandeftersyn, synstjek og et væld af fysiske tests og øvelser.

Nyheder

Lokale gymnaster var med til at skabe en festlig stemning til afslutningen af Special Olympics Idrætsfestival i Helsingør. Foto: Lars MøllerSøndag blev der sat festligt punktum på tre dages sportsfest i Helsingør. 1.000 idrætsudøvere med udviklingshandicap blev fejret med dans og musik på Kulturhavnen, og alle rejser hjem med medaljer eller præmiebånd i tasken. Frederikshavn overtager værtskabet i 2020.
Peter Larsen fra Frederikshavn FI's håndboldhold var med til at overtage Special Olympics-fanen fra Helsingør. Foto: Lars Møller

Der venter alle deltagere, ledsagere og frivillige en oplevelse for livet, når de kommer til Frederikshavn for at medvirke i Special Olympics Idrætsfestival i 2020. Det lovede Frederikshavn Kommunes borgmester Birgit S. Hansen, da hun søndag eftermiddag fik overdraget værtskabet.

Special Olympics-ilden1.000 idrætsudøvere med udviklingshandicap var samlet på Kulturhavnen i Helsingør til åbningen af Special Olympics Idrætsfestival 2018. Nu rettes fokus mod sportsaktiviteterne, og lørdag og søndag skal der kæmpes om medaljer i 12 idrætter.
"Hele stadiongulvet rocker" snart til den nye stævnesang, der skal fyre gevaldigt op under dansegulvet til Special Olympics Idrætsfestival i Helsingør.
Åbningsceremonien fredag aften afvikles på Kulturhavnen i Helsingør foran Kronborg Slot.Danmarks største sportsbegivenhed for idrætsudøvere med udviklingshandicap bliver skudt i gang fredag aften på Kulturhavnen i Helsingør. Lørdag og søndag skal 1.000 atleter fra 93 danske og nordiske klubber og institutioner kæmpe om medaljer i 12 idrætter og deltage i et målrettet sundhedsprogram.

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

Magasin

SO Idrætsfestivalens stævnesang

Hvor Svært Kan det Være